1. Algemene bepalingen

Настоящая политика обработки персональных данных составлена в соответствии с требованиями Федерального закона от 27.07.2006. №152-ФЗ «О персональных данных» и определяет порядок обработки персональных данных и меры по обеспечению безопасности персональных данных ООО «ТРИСКИРАН» (далее – Оператор).

  1. De exploitant beschouwt als hoofddoel en voorwaarde voor de uitvoering van zijn activiteiten de eerbiediging van mensenrechten en burgerrechten en vrijheden bij de verwerking van zijn persoonsgegevens, waaronder de bescherming van privacyrechten, persoonlijke en familiegeheimen.
  2. Настоящая политика Оператора в отношении обработки персональных данных (далее – Политика) применяется ко всей информации, которую Оператор может получить о посетителях веб-сайта https://triskirun.ru.

2. Основные понятия, используемые в Политике

  1. Geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens - verwerking van persoonsgegevens door middel van computerfaciliteiten;
  2. Blokkering van persoonlijke gegevens - tijdelijke beëindiging van de verwerking van persoonsgegevens (behalve in gevallen waarin verwerking noodzakelijk is voor de specificatie van persoonsgegevens);
  3. Веб-сайт – совокупность графических и информационных материалов, а также программ для ЭВМ и баз данных, обеспечивающих их доступность в сети интернет по сетевому адресу https://triskirun.ru;
  4. Informatiesysteem van persoonsgegevens - een reeks persoonsgegevens die zijn opgenomen in gegevensbestanden en die zorgen voor de verwerking van informatietechnologie en technische middelen;
  5. De depersonalisatie van persoonlijke gegevens is een handeling, waardoor het onmogelijk is om zonder het gebruik van aanvullende informatie te bepalen of persoonsgegevens aan een specifieke Gebruiker of een ander persoon met een persoonlijke gegevens toebehoren;
  6. Verwerking van persoonsgegevens - een bewerking (operatie) of een reeks acties (handelingen) uitgevoerd met het gebruik van automatisering apparatuur of zonder het gebruik van dergelijke middelen met persoonsgegevens, waaronder verzamelen, vastleggen, accumulatie, opslag, verduidelijking (bijwerking, modificatie), extractie, gebruik, overdracht (distributie, verstrekking, toegang), depersonalisatie, blokkering, verwijdering, vernietiging van persoonlijke gegevens;
  7. Operator - openbaar lichaam, een gemeente, een natuurlijke persoon of rechtspersoon, alleen of samen met anderen, organiseren en (of) het uitvoeren van de verwerking van persoonsgegevens, evenals waarin het doel van de verwerking van persoonsgegevens, de samenstelling van de persoonsgegevens te verwerken, de acties (handelingen) met betrekking tot met persoonlijke gegevens;
  8. Персональные данные – любая информация, относящаяся прямо или косвенно к определенному или определяемому Пользователю веб-сайта https://triskirun.ru;
  9. Пользователь – любой посетитель веб-сайта https://triskirun.ru;
  10. Verstrekking van persoonsgegevens - acties gericht op het bekendmaken van persoonsgegevens aan een specifieke persoon of een bepaalde kring van personen;
  11. Verdeling van persoonsgegevens - een handeling gericht op de openbaarmaking van persoonsgegevens aan een onbepaald aantal personen (persoonsgegevens) of om kennis te maken met de persoonlijke gegevens van het grote publiek, met inbegrip van de openbaarmaking van persoonsgegevens in de media, plaatsing in de informatie- en telecommunicatienetwerken of het verlenen van toegang worden persoonlijke gegevens op een andere manier;
  12. Grensoverschrijdende overdracht van persoonsgegevens - de doorgifte van persoonsgegevens aan het grondgebied van een buitenlandse staat aan de autoriteit van een buitenlandse staat, aan een buitenlandse fysieke of buitenlandse rechtspersoon;
  13. De vernietiging van persoonsgegevens - elke maatregel die leidt tot de persoonsgegevens onomkeerbaar vernietigd met het onvermogen om de inhoud van persoonlijke gegevens verder herstellen persoonsgegevens informatiesysteem en (of) waarvan het resultaat registratiemedia vernietigd persoonsgegevens.

3. De operator kan de volgende persoonlijke gegevens van de gebruiker verwerken

  1. Achternaam, naam, familienaam;
  2. E-mailadres;
  3. Jaar, maand, datum en geboorteplaats;
  4. foto's;
  5. Ook op de site is het verzamelen en verwerken van onpersoonlijke gegevens over bezoekers (inclusief cookies) met behulp van internetstatistieken (Yandex Metrics en Google Analytics en anderen).
  6. De bovenstaande gegevens worden verder samengevat in de tekst: het beleid wordt verenigd door het algemene concept van persoonlijke gegevens.

4. Doeleinden van verwerking van persoonsgegevens

  1. Цель обработки персональных данных Пользователя — De gebruiker informeren door e-mails te verzenden; Het verschaffen van toegang aan de Gebruiker voor de diensten, informatie en / of materialen op de website.
  2. Также Оператор имеет право направлять Пользователю уведомления о новых продуктах и услугах, специальных предложениях и различных событиях. Пользователь всегда может отказаться от получения информационных сообщений, направив Оператору письмо на адрес электронной почты contact@triskirun.ru с пометкой «Отказ от уведомлениях о новых продуктах и услугах и специальных предложениях».
  3. De onpersoonlijke gegevens van de gebruiker die worden verzameld met behulp van internetstatistieken, dienen om informatie te verzamelen over de acties van gebruikers op de site, om de kwaliteit van de site en de inhoud ervan te verbeteren.

5. Juridische basis voor het verwerken van persoonsgegevens

  1. Оператор обрабатывает персональные данные Пользователя только в случае их заполнения и/или отправки Пользователем самостоятельно через специальные формы, расположенные на сайте https://triskirun.ru. Door het invullen van de juiste formulieren en / of het verzenden van hun persoonlijke gegevens naar de Operator, gaat de Gebruiker akkoord met dit beleid.
  2. De operator verwerkt onpersoonlijke gegevens over de gebruiker in het geval dat dit is toegestaan ​​in de instellingen van de browser van de gebruiker (het opslaan van cookies en het gebruik van JavaScript-technologie is ingeschakeld).

6. De volgorde van verzameling, opslag, overdracht en andere soorten verwerking van persoonsgegevens

De veiligheid van persoonsgegevens die door de Operator worden verwerkt, wordt gewaarborgd door de implementatie van de wettelijke, organisatorische en technische maatregelen die nodig zijn om volledig te voldoen aan de vereisten van de huidige wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens.

  1. De operator zorgt voor de veiligheid van persoonlijke gegevens en neemt alle mogelijke maatregelen die toegang tot persoonlijke gegevens van onbevoegde personen uitsluiten.
  2. Persoonsgegevens van de Gebruiker zullen in geen geval worden overgedragen aan derden, behalve in gevallen die verband houden met de implementatie van de huidige wetgeving.
  3. В случае выявления неточностей в персональных данных, Пользователь может актуализировать их самостоятельно, путем направления Оператору уведомление на адрес электронной почты Оператора contact@triskirun.ru с пометкой «Актуализация персональных данных».
  4. Срок обработки персональных данных является неограниченным. Пользователь может в любой момент отозвать свое согласие на обработку персональных данных, направив Оператору уведомление посредством электронной почты на электронный адрес Оператора contact@triskirun.ru с пометкой «Отзыв согласия на обработку персональных данных».

7. Grensoverschrijdende overdracht van persoonsgegevens

  1. De exploitant moet voorafgaand aan het begin van de grensoverschrijdende overdracht van persoonsgegevens ervoor zorgen dat de buitenlandse staat waaraan de overdracht van persoonsgegevens is bedoeld, de rechten van proefpersonen op persoonsgegevens betrouwbaar beschermt.
  2. Grensoverschrijdende doorgifte van persoonsgegevens naar het buitenland die niet voldoen aan de bovenstaande eisen, kan pas worden uitgevoerd als er een schriftelijke toestemming van het onderwerp van persoonlijke gegevens op de grensoverschrijdende overdracht van persoonsgegevens en / of uitvoering van een overeenkomst, een partij die het onderwerp is van persoonsgegevens.

8. Slotbepalingen

  1. Пользователь может получить любые разъяснения по интересующим вопросам, касающимся обработки его персональных данных, обратившись к Оператору с помощью электронной почты contact@triskirun.ru.
  2. Dit document weerspiegelt alle wijzigingen in het beleid voor het verwerken van persoonlijke gegevens door de Operator. Het beleid is geldig voor een bepaalde periode totdat het wordt vervangen door een nieuwe versie.
  3. Актуальная версия Политики в свободном доступе расположена в сети Интернет по адресу https://triskirun.ru/policy/.